0 0

TRAVELIO GROUP ROMANIA

- cine suntem, misiunea noastră, viziune şi valori -

           

 

CINE SUNTEM

 

Travelio Group Romania a luat naştere în anul 2015, constituindu-se într-un proiect drag şi măreţ al fondatorului său, grupul fiind conceput ca o mare, dar exclusivistă plajă de servicii şi produse turistice.

 

La baza acestui concept nu s-au aşezat planuri şi idei cu privire la o afacere, ci pasiunea fondatorului pentru frumos, bucurie şi oameni mulţumiţi, descoperită încă din anul 2004.

 

Trecerea din postura unui agent de turism dedicat clienţilor săi în cea de conducere a unei companii turistice reflectă transparent principiile după care ne ghidăm.

 

Pe fondul unei pieţe turistice supraaglomerate, conceptul Travelio Group Romania vine în sprijinul turiştilor cu servicii şi produse turistice nu cât mai multe, ieftine şi uşor vandabile, ci, dimpotrivă, cât mai atent şi corect  selecţionate, cu un raport echilibrat calitate-preţ.

 

Totodată, avem convingerea că esenţială nu este promovarea companiei în sine, ci a serviciilor de calitate, aici, în România şi pentru românii noştri.

 

Am învăţat importanţa muncii în echipă, am testat la propriu expresia "unde-s mulţi, puterea creşte” şi am ales doar parteneri demni de laudă, cu care ne mândrim, produse turistice de calitate, diversificate, la îndemâna oricărui consumator şi pentru orice tip de buget.

 

Prin parteneriatele încheiate în mod direct cu cei mai mari furnizori de servicii şi produse turistice la nivel mondial, oferim clienţilor noştri tarife preferenţiale, corecte şi cu zero taxe ascunse.

           

 

MISIUNEA NOASTRĂ

 

Travelio GroupRomania reprezintă promisiunea de a crea amintiri şi experienţe de neuitat, turiştii fericiţi şi mulţumiţi fiind principala noastră preocupare.

 

Dintre serviciile şi produsele turistice cu care ne dorim să fim alături de clienţii noştri, menţionăm:

 

 • Vacanţe de tip Charter Avion
 • Vacanţe de tip Charter Autocar
 • Turism individual
 • Rezervări la hotel
 • Bilete de avion pentru toate destinaţiile
 • Bilete de autocar pentru toate destinaţiile din Europa
 • Transfer la / de la aeroport
 • Închirieri auto şi autorulote
 • Rezervări locuri de parcare în aeroporturi şi marile oraşe
 • Bilete de intrare la obiective turistice
 • Bilete de tren intern şi internaţional
 • Bilete de traversare cu ferryboat şi tren
 • Asigurări medicale de călătorie       

 

VIZIUNE

 

Ne-am propus să dezvoltăm standardele industriei turistice, surprinzând permanent prin consultanţă de excelenţă, investind timp şi atenţie pentru înţelegerea nevoilor clienţilor noştri.

 

Ne dorim să atragem respectul, încrederea şi fidelitatea clienţilor noştri, devenind prima lor opţiune în alegerea furnizorului de servicii şi produse turistice.

 

Suntem GARANȚIA celor mai potrivite alegeri, prin compararea ofertelor tuturor touroperatorilor, interni și internaționali, într-un singur loc, în oricare dintre agențiile Travelio Romania.

 

Simplu | Eficient | Corect | Din respect pentru turiști!

 

 

VALORI

 

În spatele conceptului Travelio Group Romania se află, nu un om de afaceri, ci un agent de turism, care cunoaşte industria şi prestatorii de servicii turistice şi care a ales atent şi exigent fiecare partener şi serviciu în parte.

 

Eticheta noastră este reprezentată de părerea şi experienţa turiştilor noştri, ca atare, suntem primii preocupaţi de siguranţa şi încrederea fiecărui individ cu care interacţionăm.

 

De absolut fiecare dată ne vom respecta promisiunile, etica profesională şi, desigur, cadrul legal.

 

 

 

Gânduri bune,

TRAVELIO GROUP ROMANIA         


Newsletter

Primesti prin email informari cu privire la oferte speciale, concursuri si gratuitati oferite de Travelio Romania

Plătești online și în siguranță

Curs valutar 2018-12-16

MonedaValoareVariatie
EUR (EUR) 4.6540 0.0000
USD (Dolar SUA) 4.1197 0.0000
HUNEDOARA WEATHER
Doresc sa mă contactati pentru:
Despre noi

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în scop de e-mail marketing - Termeni și Condiții generale