0 0

TERMENI ŞI CONDIŢII

cu privire la cardul de fidelitate TRAVELIO ACCES

 

 

CAPITOLUL 1. Aspecte generale

 

1.1. TRAVELIO ACCES este cardul electronic de fidelitate, destinat exclusiv clienţilor Travelio Group Romania.

 

1.2. În calitate de emitent al cardului de fidelitate TRAVELIO ACCES, ne rezervăm dreptul de a modifica oricând prezentele condiţii şi / sau oricare alte informaţii puse la dispoziţia consumatorilor, fără o notificare prealabilă.

1.2.1. Toate cardurile de fidelitate se vor supune, indiferent de momentul activării lor, termenilor şi condiţiilor valabile la data efectivă a intenţiei de utilizare.

 

1.3. Travelio Group Romania îşi rezervă dreptul de a retrage în orice moment beneficiile oferite prin cardul de fidelitate TRAVELIO ACCES, respectiv dreptul de utilizare a acestuia, ulterior deciziei de retragere, fără dreptul titularului de a obiecta în vreun sens, de a solicita vreo despăgubire sau de a depune o reclamaţie.

 

 

CAPITOLUL 2. Beneficiarii cardului de fidelitate

 

2.1. Beneficiarii cardului de fidelitate sunt clienţii "persoane fizice" şi "persoane juridice" care achiziţionează online sau din agenţiile de turism Travelio Romania servicii şi produse turistice (pachete de vacanţă, bilete de avion şi autocar, asigurări medicale, cazări individuale la hotel, închirieri auto).

 

2.2. Clienţii pot intra în posesia cardului de fidelitate prin solicitare la adresa de e-mail office@travelioromania.ro sau prin completarea formularului de wishlist din prezenta secţiune, cu respectarea termenilor şi condiţiilor din prezentul articol. În ambele situaţii, vă rugăm să ne comunicaţi clar şi explicit faptul că "se doreşte eliberarea cardului de fidelitate Travelio Acces", să ne comunicaţi numele titularului de card şi numărul acestuia de telefon.

2.2.1. Cardul de fidelitate este electronic şi va fi activat la data solicitării, cu valabilitate nedeterminată, prin atribuirea unui număr unic fiecărui solicitant (titular).

2.2.1.1. Numărul unic al cardului de fidelitate va fi comunicat consultantului de turism al Travelio Romania cu ocazia fiecărei comenzi de serviciu sau produs turistic.

2.2.1.2. Este responsabilitatea titularului de a ne comunica faptul că deţine un card de fidelitate. În situaţia efectuării plăţii pentru serviciile / produsele turistice comandate, fără a comunica numărul cardului de fidelitate anterior emiterii documentelor fiscale şi turistice, beneficiarul nu are dreptul la recalculare de preţ în baza beneficiilor cardului.

 

2.3. Titularul cardului de fidelitate Travelio Acces va beneficia de următoarele reduceri:

  • 3% pentru sejururi individuale şi pachete turistice (reducerea se va aplica strict la valoarea pentru cazare, fără transport, acolo unde este cazul);
  • 3% pentru cazări individuale la hotel;
  • 5% pentru serviciile de închirieri auto;
  • 5% pentru biletele de autocar;
  • 5 € pentru biletele de avion, curse low cost;
  • 10 € pentru biletele de avion, curse de linie;
  • 15% pentru asigurări medicale de călătorie.

 

CAPITOLUL 3. Utilizarea. Valabilitatea

 

3.1. Cardul de fidelitate este nominal însă valoarea punctelor de reducere poate fi utilizată de întreaga familie (calitatea de soţ, soţie, fiu / fiică, în relaţia cu beneficiarul direct al cardului).

 

3.2. Valoarea punctelor de reducere poate fi utilizată doar în contextul achiziţionării de servicii şi produse turistice, în conformitate cu termenii şi condiţiile prezentului articol (spre exemplu, cu punctele calculate şi obţinute la valoarea pachetului turistic se poate achiziţiona asigurarea medicală, desigur, cu achitarea diferenţei de preţ, acolo unde este cazul). Travelio Group Romania nu va plăti în bani, sub nici o formă, valoarea punctelor de reducere obţinute în baza cardului de fidelitate.

 

3.3. Travelio Group Romania va înregistra datele cardului de fidelitate (numele beneficiarului, seria şi numărul cardului, data activării).

3.4. Punctele de reducere se vor utiliza imediat, cu ocazia efectuării plăţii pentru serviciul sau produsul turistic comandat. 

3.5. Cardul de fidelitate TRAVELIO ACCES are un termen de valabilitate nedeterminat, până la retragerea lui din ofertă de către Travelio Group Romania S.R.L.

 

Data actualizării: 01.09.2018

Formular wishlist

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajelor.


Newsletter

Primesti prin email informari cu privire la oferte speciale, concursuri si gratuitati oferite de Travelio Romania

Plătești online și în siguranță

Curs valutar 2019-01-17

MonedaValoareVariatie
EUR (EUR) 4.6830 0.0008
USD (Dolar SUA) 4.1063 0.0090
HUNEDOARA WEATHER
Doresc sa mă contactati pentru:
Cardul de fidelitate TRAVELIO ACCES

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în scop de e-mail marketing - Termeni și Condiții generale