0 0

SUGESTII ŞI RECLAMAŢII

 

 

A.  Accesul / vizitarea / utilizarea www.travelioromania.ro se supune atricolului afişat pe website cu privire la "Termeni şi condiţii cu privire la utilizarea paginii web www.travelioromania.ro” precum şi tuturor celorlalte articole specifice, implică acceptul dumneavoastră explicit şi reprezintă acordul dintre părţi.

 

B.  În calitate de deţinător / administrator / autor, ne rezervăm dreptul de a modifica oricând prezentele condiţii şi / sau conţinutul website-ului şi al oricăror altor informaţii puse la dispoziţia consumatorilor, fără o notificare prealabilă.

 

       Stimaţi clienţi, vă asigurăm că depunem în permanenţă toate eforturile pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de promisiunea noastră, aceea de a vă oferi servicii şi produse turistice la cele mai înalte standarde.

Dacă, din păcate, în colaborarea cu Travelio Group Romania a intervenit orice eveniment cauzator de neplăceri, vă rugăm să ne informaţi de îndată, în mod privat, şi să ne oferiţi posbilitatea de a verifica şi remedia situaţia creată.

   

 

CAPITOLUL 1. Reclamaţii. Litigii

 

1.1. Prezenta secţiune precum şi toate materialele şi informaţiile puse la dispoziţia dumneavoastră sunt proprietatea Travelio Group Romania sau a partenerilor noştri şi sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marcă şi / sau drepturi de proprietate intelectuală.

 

1.2. Travelio Group Romania vă stă la dispoziţie pentru orice întrebare sau nelămurire legată de prezentul articol. În acest sens, vă încurajăm să ne contactaţi în scris, la adresa de e-mail: office@travelioromania.ro.

 

1.3. În cazul intervenirii unui litigiu, sub incidenţa legislaţiei române, se va incerca soluţionarea pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data transmiterii reclamaţiei către Travelio Group Romania.

 

  • Reclamaţia se depune obligatoriu în formă scrisă:
    • prin scrisoare cu confirmare de primire, la adresa de corespondenţă: Travelio Group Romania S.R.L., Agenţia Cluj-Napoca: Calea Mănăştur nr. 48, ap. UI 1, parter, 400372, Cluj-Napoca, judeţul Cluj, utilizând şi suportând costurile pentru serviciile Poştei Române sau de curierat rapid (termenul de soluţionare se va calcula începând cu data primirii scrisorii de către Travelio Group Romania);
    • la adresa de e-mail: office@travelioromania.ro; în momentul recepţionării e-mailului dumneavoastră, vă vom transmite un mesaj de tip „Reply”,  pentru confirmare de luare la cunoştinţă a reclamaţiei (termenul de soluţionare se va calcula începând cu data recepţionării e-mailului de către Travelio Group Romania).
  • Rezoluţia reclamaţiei va fi înaintată către dumneavoastră, pe cale scrisă, pe costul nostru, prin una dintre cele două opţiuni menţionate la Cap. 1 (1.3).

1.4. În imposibilitatea rezolvării litigiului pe cale amiabilă, acesta se va considera, după caz, ca fiind de competenţa Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului sau a Instanţelor Judecătoreşti, din aceeaşi structură administrativă cu sediul social al Travelio Group Romania S.R.L.

 

 

CAPITOLUL 2. Sugestii

 

2.1. În cazul în care, în scopul îmbunătăţirii calităţii serviciilor noastre si a gamei de produse turistice, doriţi să ne aduceţi la cunoştinţă sugestiile dumneavoastră, vă asigurăm de întreaga disponibilitate în a le analiza şi vă încurajăm să ni le transmiteti prin e-mail, la adresa office@travelioromania.ro.

 

 

Data actualizării: 15.05.2018


Newsletter

Primesti prin email informari cu privire la oferte speciale, concursuri si gratuitati oferite de Travelio Romania

Plătești online și în siguranță

Curs valutar 2019-01-17

MonedaValoareVariatie
EUR (EUR) 4.6830 0.0008
USD (Dolar SUA) 4.1063 0.0090
HUNEDOARA WEATHER
Doresc sa mă contactati pentru:
Sugestii şi reclamaţii

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în scop de e-mail marketing - Termeni și Condiții generale