0 0

TERMENI ŞI CONDIŢII

cu privire la utilizarea paginilor social media Travelio Romania

 

 

A.  Travelio Group Romania este unicul deţinător / administrator / autor al paginii Facebok web.facebook.com/travelioromania.ro  şi al website-ului www.travelioromania.ro.

 

B.  Accesul / vizitarea / utilizarea web.facebook.com/travelioromania.ro se supune articolelor afişate în secţiunea "Notiţe" cu privire la "Termeni şi conditii cu privire la utilizarea paginilor social media Travelio Romania", implică acceptul dumneavoastră explicit şi reprezintă acordul dintre părţi.

 

C.  În calitate de deţinător / administrator / autor, ne rezervăm dreptul de a modifica oricând prezentele condiţii şi / sau conţinutul paginilor social media, al website-ului şi al oricăror alte mijloace de informare puse la dispoziţia consumatorilor, fără o notificare prealabilă.

 

D.  Prezenta secţiune se adresează membrilor comunităţii noastre de pe Facebook şi alte reţele social media unde ne puteţi regăsi (Instagram, Twitter).

 

E.  Prezentele condiţii se aplică tuturor consumatorilor care accesează / vizitează / utilizează pagina noastră Facebook sau o altă reţea social media unde ne puteţi regăsi (Instagram, Twitter).

 

 

CAPITOLUL 1. Aspecte generale cu privire la conţinutul paginii social media

 

1.1. Această pagină este un spaţiu virtual creat şi administrat de către Travelio Group Romania, dedicat clienţilor şi partenerilor care sunt interesaţi de serviciile şi produsele turistice pe care le comercializăm.

 

 

CAPITOLUL 2. Reguli de comunicare a datelor cu caracter personal

 

2.1. Pe pagina Facebook a Travelio Group Romania (web.facebook.com/travelioromania.ro) se interzice comunicarea oricăror informaţii cu caracter personal (CNP, serie şi număr act de identitate, date bancare, parolă de acces, adresă de e-mail, adresă de domiciliu, număr de telefon etc).

 

2.2. În cazul desfăşurării unor concursuri pe Facebook, Travelio Group Romania va solicita, dacă va fi cazul, date cu caracter personal, numai prin mijloace de comunicare private (mesaj privat pe Facebook, e-mail de la adresa office@travelioromania.ro).

 

2.3. În cazul solicitării unui serviciu sau produs turistic, datele necesare cu caracter personal se vor transmite către Travelio Group Romania numai prin e-mail, la adresa rezervari@travelioromania.ro sau utilizând:

 

CAPITOLUL 3. Reguli de desfăşurare a concursurilor. Reguli de participare

 

3.1. Participarea la concursurile organizate de către Travelio Group Romania pe pagina Facebook www.facebook.com/travelioromania.ro/ se supune următoarelor reguli şi condiţii:

 • cunoaşterea şi acceptarea Regulamentului Oficial al concursului, care va fi publicat în momentul lansării pe pagina web a companiei (www.travelioromania.ro) si pe pagina Facebook (web.facebook.com/travelioromania.ro);
 • o persoană se poate înscrie pentru participarea în cadrul aceluiaşi concurs o singură dată;
 • la concursurile organizate de către Travelio Group Romania nu pot participa utilizatorii de tip persoane juridice / conturi de facebook comerciale, ci doar utilizatorii persoane fizice / conturi de facebook personale;
 • premiile câştigate se vor atribui ca atare, nu se acceptă schimbarea lor în bani sau alt tip de serviciu / produs turstic;
 • premiile câştigate sunt nominale şi netransmisibile (la solicitarea scrisă a câştigătorului, în momentul revendicării, premiul poate fi atribuit altei persoane, indicate de acesta);
 • premiile se revendică în termen de 5 zile calendaristice de la data desemnării câştigătorului, prin solicitare de revendicare adresată companiei prin e-mail (office@travelioromania.ro) şi înmânarea propriu-zisă a acestora;
 • nerevendicarea premiilor în termenul de 5 zile calendaristice de la data desemnării câştigătorului atrage anularea rezultatului şi neatribuirea acestora.

 

CAPITOLUL 4. Reguli de comunicare, comportament şi limbaj

 

4.1. Pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţii şi comunicării pe pagina Facebook, cât şi pentru ca aceasta să reprezinte o sursă informaţională într-un mediu plăcut tuturor categoriilor de utilizatori, Travelio Group Romania interzice:

 • comentarii şi exprimări ofensatoare la adresa Travelio Group Romania şi a serviciilor şi produselor turistice pe care le comercializăm; ne rezervăm dreptul de a înlătura acest tip de mesaje postate pe pagină şi de a bloca utilizatorii în cauză fară vreo notificare prealabilă, precum şi de a apela la legislaţia în vigoare, acţionând în Instanţă orice utilizator a cărui activitate se dovedeşte a fi voit îndreptată spre Travelio Group Romania cu scopul de a denigra societatea în faţa clienţilor şi partenerilor;
 • limbajul licenţios, jignitor sau agresiv şi orice alt comportament inadecvat, cu trimitere atât la Travelio Group Romania, la partenerii şi clienţii noştri, cât şi la membrii comunităţii noastre de pe Facebook;
 • comentariile neadecvate postărilor noastre de pe pagină sau care nu au legătură cu subiectul acestora;
 • postarea de link-uri externe şi promovarea altor servicii care nu fac obiectul activităţii Travelio Group Romania;
 • menţionarea pe pagina Travelio Group Romania a altor prestatori de servicii turistice, alţii decât partenerii aprobaţi de către noi; aveţi deplinătatea dreptului de a alege serviciile oricărei alte companii turistice însă vă rugăm să respectaţi spaţiul nostru virtual şi să vă bucuraţi de acesta ca atare (în măsura în care serviciile şi produsele noastre turistice nu sunt pe placul dumneavoastră, vă rugăm să părăsiţi pagina fară comentarii inadecvate şi să consultaţi şi alte oferte de pe piaţă);
 • postarea unor informaţii false cu privire la orice aspect care priveşte Travelio Group Romania şi activitatea sa;

       Stimaţi clienţi, vă asigurăm că depunem în permanenţă toate eforturile pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de promisiunea noastră, aceea de a vă oferi servicii şi produse turistice la cele mai înalte standarde.

Dacă, din păcate, în colaborarea cu Travelio Group Romania a intervenit orice eveniment cauzator de neplăceri, vă rugăm să ne informaţi de îndată, în mod privat, şi să ne oferiţi posbilitatea de a verifica şi remedia situaţia creată.

       Vă mulţumim anticipat pentru înţelegerea şi încrederea acordate.

 

 

CAPITOLUL 5. Solicitări de informaţii şi servicii / produse turistice

 

5.1. Travelio GroupRomania vă stă la dispoziţie pentru orice întrebare legată de postările noastre, concursuri, servicii şi produse turistice, prin datele de contact publicate pe pagina noastră web (www.travelioromania.ro) si pe pagina Facebook (web.facebook.com/travelioromania.ro).

 

       Vă promitem că vom răspunde de fiecare însă vă rugăm să aveţi în vedere programul nostru de activitate, zilele de sărbători legale sau de weekend cât şi faptul că, în funcţie de sezon, solicitările pe care le primim pot fi în numar extrem de mare, ceea ce face ca timpul de răspuns să fie mai îndelungat.

Vă asigurăm că în orice moment depunem toate eforturile pentru a vă răspunde prompt.

      Vă mulţumim anticipat pentru înţelegere şi răbdare.

 

 

CAPITOLUL 6. Dispoziţii finale

 

6.1. Prezenta secţiune precum şi toate materialele şi informaţiile puse la dispoziţia dumneavoastră sunt proprietatea Travelio Group Romania sau a partenerilor noştri şi sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marcă şi / sau drepturi de proprietate intelectuală.

 

6.2. Travelio GroupRomania vă stă la dispoziţie pentru orice întrebare sau nelămurire legată de prezentul articol. În acest sens, vă încurajăm să ne contactaţi în scris, la adresa de e-mail: office@travelioromania.ro.

 

6.3. În cazul intervenirii unui litigiu, sub incidenţa legislaţiei române, se va incerca soluţionarea pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data transmiterii reclamaţiei către Travelio Group Romania.

 

 • Reclamaţia se depune obligatoriu în formă scrisă:
  • prin scrisoare cu confirmare de primire, la adresa de corespondenţă: Travelio Group Romania S.R.L., Agenţia Cluj-Napoca: Calea Mănăştur nr. 48, ap. UI 1, parter, 400372, Cluj-Napoca, judeţul Cluj, utilizând şi suportând costurile pentru serviciile Poştei Române sau de curierat rapid (termenul de soluţionare se va calcula începând cu data primirii scrisorii de către Travelio Group Romania);
  • la adresa de e-mail: office@travelioromania.ro; în momentul recepţionării e-mailului dumneavoastră, vă vom transmite un mesaj de tip „Reply”,  pentru confirmare de luare la cunoştinţă a reclamaţiei (termenul de soluţionare se va calcula începând cu data recepţionării e-mailului de către Travelio Group Romania).
 • Rezoluţia reclamaţiei va fi înaintată către dumneavoastră, pe cale scrisă, pe costul nostru, prin una dintre cele două opţiuni menţionate la Cap. 6 (6.3).

6.4. În imposibilitatea rezolvării litigiului pe cale amiabilă, acesta se va considera, după caz, ca fiind de competenţa Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului sau a Instanţelor Judecătoreşti, din aceeaşi structură administrativă cu sediul social al Travelio Group Romania S.R.L.

 

 

Data actualizării: 15.05.2018


Newsletter

Primesti prin email informari cu privire la oferte speciale, concursuri si gratuitati oferite de Travelio Romania

Plătești online și în siguranță

Curs valutar 2019-01-17

MonedaValoareVariatie
EUR (EUR) 4.6830 0.0008
USD (Dolar SUA) 4.1063 0.0090
HUNEDOARA WEATHER
Doresc sa mă contactati pentru:
Utilizarea paginilor social media

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în scop de e-mail marketing - Termeni și Condiții generale