0 0

Totul despre un City Break reuşit

 

Pachetele turistice de tip "City Break" definesc excursiile scurte, efectuate între perioadele de concediu, în scopul relaxării într-un oraş turistic european, oraş în care se poate ajunge cu avionul în maxim 4 ore de zbor efectiv. Ţinând cont de faptul că, la călătoria cu avionul, se pierd minim 3 ore pentru check-in şi formalităţile de la destinatie (transfer la hotel, cazare), un City Break presupune o călatorie efectivă de maxim 4 ore cu avionul, de preferat cu un zbor matinal, astfel încât să vă rămână ceva timp pentru a mai putea vizita câteva obiective în prima zi. De asemenea, ţineţi cont de faptul că, majoritatea pachetelor de tip "City Break" se efectuează cu companii aeriene low-cost, care operează pe aeroporturi aflate la 30 - 60 de km distanţă faţă de oraşul de destinaţie.

 

Atunci când programaţi durata unui City Break, nu omiteţi timpul alocat parcurgerii distanţei de acasă până la aeroportul care deserveşte zborul ales. În final, veţi pierde, cumulat, 1 zi, pe drumul către aeroport, formalităţi, transferuri şi drumul către casă, la întoarcere. În funcţie de oraşul în care locuiţi şi durata de zbor, programaţi-vă un City Break de minim 2 - 3 nopţi în locaţia de destinaţie, altfel, riscaţi să nu aveţi timpul necesar de a vă bucura de vacanţă şi, totodată, să vă întoarceţi mai mult obosiţi decât relaxaţi şi încântaţi de oraşul vizitat.

 

De asemenea, când vă alocaţi bugetul pentru un City Break, luaţi neapărat în considerare locaţia hotelului în care veţi fi cazat, distanţa până la obiectivele turistice de interes şi mijloacele de transport pe care le aveţi la dispoziţie în apropiere. În caz contrar, deşi, iniţial, bucuros de un pachet de City Break la preţ avantajos, veţi fi dezamăgit de costurile suplimentare apărute pe parcurs. În măsura în care timpul v-o permite, alegeţi să faceţi o astfel de ieşire din cotidian în perioade ale anului precum lunile: Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, atunci când condiţiile meteo sunt potrivite.

 

Nu excludeţi varianta unui City Break în zilele lucrătoare, veţi fi plăcut surprinşi de tarifele mai mici ale biletelor de avion şi de o mai mare lejeritate în vizitarea obiectivelor turistice. Este prea bine cunoscut faptul că astfel de excursii sunt preferate de Vineri până Duminică, de aceea, alegând alte zile ale săptămânii, veţi avea o mini-vacanţă în tihnă.

 

Din punctul de vedere al marilor oraşe europene, potrivite pentru un Ciy Break, vă recomandăm cu căldură: Budapesta, Viena, Paris, Roma, Istanbul, Praga, Milano, Atena, Barcelona, Madrid, Cracovia, Amsterdam.

 

Pentru un City Break reuşit, de care să vă bucuraţi pe deplin, vă propunem să transmiteţi toate detaliile unui consultant Travelio Romania, la adresa de e-mail: rezervari@travelioromania.ro sau completând formularul de contact disponibil mai jos.

 

Formular de contact

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Datele tale cu caracter personal sunt in siguranta si stocate in mod criptat. Acestea pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate.

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajelor.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Newsletter

Primesti prin email informari cu privire la oferte speciale, concursuri si gratuitati oferite de Travelio Romania

Plătești online și în siguranță

Curs valutar 2019-01-17

MonedaValoareVariatie
EUR (EUR) 4.6830 0.0008
USD (Dolar SUA) 4.1063 0.0090
HUNEDOARA WEATHER
Doresc sa mă contactati pentru:
City Breaks

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în scop de e-mail marketing - Termeni și Condiții generale